Mange mennesker har længe haft stor glæde af at bruge Emu Oil.
Her er et par de de tilbagemeldinger vi har modtaget.


Zoneterapeut Lisbeth Nejsum
Flensborg Landevej 41
Søgård
6200 Aabenraa

Jeg har i mit arbejde som Zoneterapeut anbefalet Deep rup (Hot Rub) fra Mount Roamnce til en del af mine klienter. En ung handicappet mand havde meget ondt i sine albuer p.g.a kørestolen.Ved brug af deep rub blev han smerterne kvit. En mand, der er delvis lam i sin højre side efter en blodprop i hjernen, går til fysioterapi 2 gange om ugen. Han er meget øm i musklerne bagefter. Ved at bruge deep rub har han opnået en smertelindring. En kvinde, som har sukkersyge, og som får meget ømme muskler, når hun laver fysisk arbejde, brugte deep rub og fik den meget bedre. Jeg kan varmt anbefale deep rub og de andre produkter fra Mt Romance Emu Olie serie.


Kjeld Dacke Nielsen

Ved et tilfælde har jeg fået lejlighed til at prøve tre af Deres produkter og jeg synes, De skal høre om mine erfaringer, for de har hjulpet mig meget. Jeg har hele mit liv haft hårdt udendørs arbejde og lider af gigtsmerter i hele kroppen. Især mine hænder, fødder og arme er hårdt angrebet af leddegigt og jeg har store smerter i ryggen og over lænden.
De smertestillende midler min læge og hospitalet har ordineret mig, har så voldsomme bivirkninger, at jeg kun tager dem i yderste nødstilfælde. Sidste år fik jeg så en dåse deep rub af en sommerhusejer. Virkningen var forbløffende: Den lindrede i første omgang og efter nogle dages behandling forsvandt stivheden og jeg kunne meget bedre bevæge fingre og tæer. Jeg bliver jævnligt kontrolleret på hospitalet og for godt et halvt år siden kunne de til deres store overraskelse konstatere, at min leddegigt ikke som tidligere fortsat udviklede sig. De kunne ikke give nogen forklaring på det, men jeg er helt sikker på, at det skyldes den hyppige brug af deep rub kombineret med Natural Emu olie.Elsebeth Sølling
Skyttevænget
4700 Næstved

Tak for hjælpen med EMU-olien. Den har været til stor hjælp.
Jeg har brugt den, siden I gav mig den , i hele området, hvor jeg blev opereret. Og jeg fortsatte med at bruge den under strålebehandlingen. På Rigshospitalet kendte de ikke EMU-olien, og der var en sygeplejerske, der efter at have spurgt en læge, sagde, at de ikke anbefalede olier, da det ikke blev optaget så nemt i huden, som fugtighedscreme. Der var så en anden sygeplejerske, der trak mig til side, og sagde, at de det ene øjeblik sagde det ene og det næste øjeblik det andet, så hvis jeg havde det godt med denne olie skulle jeg bare fortsætte, hvilket jeg gjorde. Da der var gået 3 uger kom der lidt skorpe på arret, hvorfor de gav mig locoidcreme i 3 uger. Dette måtte åbenbart ikke kombineres med andet, så da brugte jeg ikke olien.
Nu bruger jeg den morgen og aften, og synes det er ganske dejligt.
Da jeg var på Dallund, kunne jeg forstå, at nogle af de andre kursister havde været ude for, at flager af huden var gået af under strålebehandlingen. Dette har jeg overhovedet ikke været ude for - heldigvis. Jeg har oplevet, at huden virkede meget smidig. Godt nok rød og godt nok kløende og godt nok irriteret, men ikke at den gik i stykker.
Så alt i alt: Jeg oplever, at EMU olien har været med til at skåne mig for alt for mange ubehageligheder under strålebehandlingen. Anbefal den endelig til andre, der skal i strålebehandling. – og faktisk også efter operation, hvor huden er meget ømfindtlig.